Geld lenen binnen 24 uur

Geld lenen binnen 24 uur ofwel geld lenen binnen 1 dag en het geld direct op je rekening? Dat kan bij een aantal minilening aanbieders, maar er zijn ook andere manieren om snel geld te lenen. Binnen 1 dag geld lenen is het best te doen op werkdagen want dan heb je ook werkelijk binnen 24 uur geld op je rekening.

geld lenen binnen 24 uur op je rekening

Wil je een lening en het geld binnen 24 uur op je rekening, dan doe je de aanvraag in de ochtend voor een minilening tijdens een werkdag. Doe je dit, dan heb je het geld vaak nog dezelfde dag op je rekening ontvangen, soms zelfs binnen 1 uur, of anders binnen 24 uur de volgende dag. Bij een aantal aanbieders gaat dit wat sneller dan andere aanbieders. Bij Ferratum of Saldodipje heb je in dit geval de meeste kans. Zij hebben een speciale service voor snel geld lenen. Let wel op de extra kosten die ze proberen te rekenen: Minilening zonder garantstelling. De andere aanbieders hadden dit ook, maar bieden geen leningen meer aan.

Minilening aanbiederKosten*Extra kosten voor
SaldodipjeTot 20-45%Garantstelling
FerratumTot 20-45%Garantstelling
* Kosten per aanvraag. Wettelijke maximum jaarlijkse kostenpercentage is 14% (in 2020 tijdelijk 10% i.v.m. corona).

Minilening in weekend

In het weekend is het ook wat anders want op zaterdag en zondag werken de banken niet. Als je dus een minilening aanvraagt en die lening is goedgekeurd dan moet je vaak nog wel op maandag wachten tot de banken de betalingen verwerken. Binnen 24 uur geldt eigenlijk dus alleen op werkdagen.

De minilening aanbieders hebben zelf hele snelle methodes om geld uit te lenen. Dat gaat allemaal automatisch. Ze doen verder weinig controle over je kredietwaardigheid, of je de lening wel kunt terugbetalen. Een aantal aanbieders controleert ook niet eens of je wel voldoende inkomsten hebt. Dat is dus best wel riskant als je niet goed met geld omgaat, want dan kan je snel in de schulden schieten.

Wees dus bewust met waarmee je bezig bent en denk goed na. De kosten van een minilening zijn best hoog. Op de websites van de minilening aanbieders is dit niet meteen duidelijk en wordt er niet direct melding gemaakt van de werkelijke kosten. Zit je verder in de aanvraag dan zie je die wel.


Snel 200 euro lenen

Een voorbeeld is een lening van 200 euro. Dan betaal je snel 40 euro aan kosten. Kan je dit terugbetalen zonder problemen en wil je niet verder zoeken, dan lijkt het best veilig om te doen. Maar heb je niet de zekerheid dat je de lening kan terugbetalen binnen de afgesproken tijd, dan kan je snel in (meer) problemen afgleiden.

Na je aanvraag krijg je per e-mail een voorstel voor een lening, dan zie je meteen ook die kosten. Zodra je dat voorstel goedkeurt en akkoord gaat dan wordt het geld vrijwel meteen overgemaakt via automische computersystemen. Op werkdagen heb je dan grote kans dat je het geld binnen 1 dag of 24 uur op je rekening hebt staan. De lening betaal je binnen 1 maand terug, of als je een kortere lening hebt aangevraagd, bijvoorbeeld 2 weken, dan binnen die tijd.


Snel contant geld lenen

Als alternatief kan je ook geld lenen binnen 1 dag via onderpand. Dat is geld lenen met spullen. In alle grote steden is er wel bijvoorbeeld een pandjesbaas waar je spullen kan achterlaten in ruil voor een lening. Dan heb je direct cash geld in je handen.

Andere manieren om geld te lenen binnen 24 uur is om geld over te schrijven van je creditkaart, doorlopend krediet of kwartaalkrediet. Maar dan moet je die al wel hebben want als je zoiets eerst nog moet aanvragen dan ben je vaak wel een week verder. Kijk ook op deze pagina voor meer alternatieven voor de minilening binnen 1 dag

zelf-schulden-regelen