Minilening Zonder Papierwerk

Om een minilening aan te vragen is niet veel nodig. In de meeste gevallen hoeft u alleen een formulier in te vullen. U moet dan vaak ook extra papierwerk doen of document sturen. Maar niet altijd en ook niet bij alle aanbieders. Een minilening zonder documenten op te sturen is mogelijk. Bij Ferratum doen ze hier meestal niet moeilijk over. Alleen als ze twijfels hebben vragen zij om een kopie van uw paspoort bijvoorbeeld, of om een kopie van uw bankafschrift. Hetzelfde geldt anno 2020 voor Saldodipje.

Minilening aanbiederKosten*Extra kosten voor
SaldodipjeTot 20-45%Garantstelling
FerratumTot 20-45%Garantstelling
* Kosten per aanvraag. Wettelijke maximum jaarlijkse kostenpercentage is 14% (in 2020 tijdelijk 10% i.v.m. corona).

Aanbieders minilening zonder papierwerk

Bij Loandome zullen ze zeker wel om extra informatie vragen en moet u vaak veel scans toesturen of screenshots van uw bankrekening. Maar daar hoeft u nu geen minilening meer aan te vragen, want zij zijn gestopt met het aanbieden van minileningen sinds 2016. Bij Cashper willen ze ook graag uw afschrift zien van uw bank. Een screenshot is vaak wel genoeg. Vaak moet u ook een foto maken van uw paspoort of een scan toesturen. Maar ook deze aanbieder is sinds 2016 gestopt.

De enige aanbieders van een minilening zonder papierwerk zijn dus Saldodipje en Ferratum. Let trouwens wel op want zij rekenen extra hoge kosten voor de minilening. Dit is niet altijd even duidelijk vanaf de websites van deze aanbieders. De kosten zijn namelijk voor een verplichte garantstelling en die kosten bedragen snel tussen de 20 en 30% van de lening. U kunt hier ook terecht voor een minilening zonder bkr en papierwerk. Maar heeft u al een negatieve BKR notering, wees dan extra voorzichting want met een minilening glijden veel mensen snel weg in nog meer schulden.

Er zijn trouwens ook alternatieven voor de minilening. U kunt bijvoorbeeld denken aan het verpanden van spullen, dat kan vaak ook zonder enig papierwerk en gedoe. Maar weet wel dat de meeste mensen die op zoek zijn naar een snelle minilening zonder papierwerk vaak al diep in de schulden zitten en eigenlijk hulp nodig hebben om schulden op te lossen. Is dit bij u het geval, vraag dan om hulp, bijvoorbeeld via de gemeente. Kijk eens op zelfjeschuldenregelen.nl

zelf-schulden-regelen

zelf-schulden-regelen