Minilening Zonder BKR

U bent hier omdat u een minilening zonder bkr toetsing. Wij zullen u niet tegenhouden en u alle informatie geven – maar ook de nadelen. Als u dan nog steeds een minilening wilt, prima! Zolang u zich maar niet laat naaien. Want lenen is nooit gratis en iemand die iets nodig heeft, trekt altijd mensen aan die daar misbruik van willen maken. Dus lees verder!

De minilening aanbieders doen geen toetsing bij het BKR, Bureau Krediet Registratie. Ook al zijn zij dat bij wet verplicht. Ze doen dit niet omdat zij juist geld verdienen aan mensen met een negatieve BKR. Bij deze aanbieders kunt u daarom een minilening aanvragen zonder bkr toetsing.

Minilening zonder bkr toetsing aanvragen

U kunt voor een minilening zonder BKR terecht bij de volgende aanbieders van minileningen in Nederland, op dit moment alleen Saldodipje en sinds kort ook LoanRider. U vindt deze aanbieders met links naar de websites in de tabel hieronder.

Let wel op dat de kosten van de minilening of minikrediet zonder bkr danwel een flitskrediet erg hoog zijn. Voor een lening van 400 euro betaalt u snel 80 tot 120 euro aan kosten. Leent u 400 euro, dan moet u ruim 500 euro terugbetalen vaak binnen een maand. Zit u in de schulden of kunt u niet goed omgaan met geld, dan kan dat een (te) groot risico zijn voor u.

Minilening aanbiederKosten*Extra kosten voor
SaldodipjeTot 20-45%Garantstelling
FerratumTot 20-45%Garantstelling
* Kosten per aanvraag. Wettelijke maximum jaarlijkse kostenpercentage is 14% (in 2020 tijdelijk 10% i.v.m. corona).

Minilening met schulden

De minilening zonder bkr is erg populair onder mensen met een negatieve BKR registratie. Dat is omdat zij vaak geen lening kunnen krijgen ergens anders. Hebben zij opeens geld nodig dan is de minilening zonder bkr toetsing vaak een van de weinige opties. Overweegt u daarom een minilening en heeft u al een negatieve BKR, let u dan dubbelgoed op, want het is goed mogelijk dat u al schulden heeft en wellicht schuldhulp nodig heeft.

Een minilening kost geld, en deze moet u terugbetalen. Kunt u dat niet, vraag dan ook geen minilening aan. U krijgt alleen maar te maken met nog meer schulden en problemen. Tip: Heeft u schulden en zoekt u hulp, dan kunt u ook een kijkje nemen op de maatschappelijke website Zelfjeschuldenregelen.nl. Daarnaast bieden wij via onze website ook veel informatie aan over alternatieve manieren om geld te lenen danwel om uw geldproblemen op te lossen.


Minilening met BKR

Er zijn ook mensen die niet per se schulden hebben maar wel een negatieve BKR registratie hebben. Dit is niet altijd vanwege grote schulden. Dit kan ook zijn omdat u iets te lang rood heeft gestaan bijvoorbeeld. Of u was te laat met het terugbetalen van een lening. Is dat het geval dan is de kans groot dat u ook een negatieve BKR registratie heeft. Wilt u dan toch geld lenen dan zullen veel kredietverstrekkers u de deur wijzen. Ook dan is het slim om eerst eens te kijken naar de alternatieven van een minilening.

U kunt namelijk ook overwegen om bijvoorbeeld een gewone lening aan te vragen. Er zijn kredietgevers die niet direct op elke aanvraag nee zeggen. Zij zullen ook kijken naar de BKR registratie die u heeft en wat voor soort negatieve codering dit is. Valt uw BKR codering wel mee zogezegd, dan bestaat er best een kans dat u elders nog altijd een lening kan krijgen.

U heeft bovendien meer kans als u een bestaande lening wilt oversluiten, dan als u een extra lening wilt aanvragen. Oversluiten betekent bijvoorbeeld dat u een nieuwe lening aanvraagt om de oude lening af te lossen. Dit is vooral handig als de oude lening snel afgelost moet worden, bijvoorbeeld als u langer dan 3 maanden rood staat.


Geld lenen zonder BKR

loandome-ervaringen

U kunt ook overwegen om op andere manier geld te lenen. Een veel beproefde manier is bijvoorbeeld geld lenen met onderpand. Met een onderpand kunt u geld lenen zonder schulden. U levert iets van waarde in en krijgt dan een lening daarvoor. Betaalt u de lening niet terug, dan wordt uw onderpand verkocht. Betaalt u de lening wel terug, inclusief de rente, dan krijg u uw spullen wel gewoon terug.

Daarnaast zijn er in Nederland ook sociale banken waar u terecht kunt voor een lening. U vraagt hiernaar bij uw gemeente. Dit zijn namelijk geen commerciële instellingen, maar dit zijn speciale banken waar u terecht kunt voor een lening als u bijvoorbeeld een negatieve BKR heeft of een laag inkomen.

Geld lenen zonder bkr toetsing kan hiermee dus op meerdere manieren. Behalve de minilening zonder BKR kunt u terecht bij een pandjeshuis, of u kunt ook onderhands geld lenen. Los hiervan kunt u ook overwegen om helemaal geen geld te lenen door uw geldkwestie anders op te lossen. Bespaar direct op uw uitgaven, of maak een afspraak met bestaande schuldeisers. Komt u er zelf niet uit, schaamt u zich dan niet om hulp te vragen. Ook kunt u voor meer info en tips kijken op de alternatieven van een minilening.

zelf-schulden-regelen

zelf-schulden-regelen