Meerdere Minileningen Afsluiten

Wil je meerdere minileningen afsluiten, dan bieden wij mogelijkheden. De meeste mini lening aanbieders lenen niet meer dan 300 of 400 euro per keer uit, als je voor de 1e keer leent. Bij welke aanbieder kan je terecht voor meerdere minileningen tegelijk of de beste minilening?

Meerdere minilening aanvragen kan niet bij elke minilening aanbieder. De meeste kans heb je bij Ferratum of Saldodipje. Ben je voor het eerst klant, dan kan je een minilening aanvragen van 800 euro. Dat is het maximale dat aan nieuwe klanten wordt gegeven. Let wel op de bijkomende kosten boven op de rente voor een verplichte garantsteller. Die extra kosten heb je alleen als je zelf geen garantsteller kan vinden.

Minilening aanbiederKosten percentageExtra kosten voorOfferte aanvragen
Saldodipje20-30%Voor garantstellingAanvragen
Ferratum20-30%Voor garantstellingAanvragen
Cashper20-30%Voor snel lenenAanvragen
Loandome20-100% (loopt door)RisicoprofielAanvragen
Loanrider20-30%Voor garantstellingAanvragen

Wil je meer geld lenen, dan is een kleine lening van 300 euro vaak slimmer dan een minilening afsluiten van 800 euro. Een minilening van 300 euro kan je binnen 15 dagen aflossen en kost veel minder dan een lening van 800 euro. Zodra je deze lening na 15 dagen aflost, dan kan je direct nog een lening aanvragen tot maar liefst 1500 euro. Dit noemen ze bij Ferratum en Saldodipje een pluslening.

Let trouwens wel op dat de kosten van de minilening en plusleningen erg hoog zijn. Je betaalt namelijk niet alleen rente, maar ook voor een verplichte garantsteller. Kan je zelf een garantsteller vinden, dan is dit gratis maar anders betaal je echt superveel voor een lening. Een lening van 1500 kost je namelijk maar liefst 574,10 euro aan extra kosten boven op de rente. Dit is dus voor de verplichte garantstelling. Die kosten vind je terug in deze afbeelding die wij uit de voorwaarden van de lening hebben gekopieerd. Als je zelf een garantsteller kan vinden, dan heb je deze extra kosten niet.

Wil je meer geld lenen dan bieden wij trouwens ook andere mogelijkheden. Kijk daarvoor eerst naar waarom je het geld nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een minilening wilt hebben omdat je schulden hebt, dan kan je beter dat probleem eerst oplossen en dan pas denken over een minilening. Een minilening lost je schulden niet op. De meeste mensen krijgen er alleen maar meer schulden van.

Meerdere Minilening Tegelijk

Er zijn in Nederland niet zo heel veel aanbieders waar je terecht kan voor een minilening. Zie hieronder een overzichtstabel. Je kan bij Ferratum een minilening aanvragen, maar dan kan je niet ook nog eens een minilening aanvragen bij Saldodipje. Dit zijn namelijk twee verschillende merken van een en dezelfde bedrijf.

Je kon voorheen tot 2016 ook nog bij Loandome en Cashper terecht. Maar die zijn inmiddels gestopt. Bij Loandome waren de eisen bovendien wel wat strenger. Zo kan je alleen geld lenen als je vaste inkomsten hebt van minimaal 1100 euro netto en geen uitkering hebt. Let trouwens ook goed op dat bij Loandome de schandalig hoge rente van 20% per maand ook nog eens doorloopt als je niet op tijd terugbetaalt.

Let in deze gevallen bovendien erg op met wat je doet. De kosten van minileningen zijn hoog, erg hoog. De aanbieders rekenen namelijk niet alleen rente, maar ook andere aanvullende kosten. Deze kosten lopen snel op tot maar liefst 30% van het bedrag. Als je dus 400 euro leent, dan betaal je met gemak 100 euro aan kosten. En dat betekent dat je binnen een maand maar liefst 500 euro moet terug betalen. Weet je zeker dat je dan nog een minilening wilt? Zijn er echt geen andere oplossingen?

Minilening aanbiederKosten percentageExtra kosten voorOfferte aanvragen
Saldodipje20-30%Voor garantstellingAanvragen
Ferratum20-30%Voor garantstellingAanvragen
Cashper20-30%Voor snel lenenAanvragen
Loandome20-100% (loopt door)RisicoprofielAanvragen
Loanrider20-30%Voor garantstellingAanvragen

Minilening 2000 euro

Wil je meerdere minileningen afsluiten, dan kan je er misschien beter voor kiezen om niet bij een minilening aanbieder te lenen. Je kan ook een flexibel of een doorlopend krediet aanvragen. Of een persoonlijke lening. Deze leningen kan je gewoon bij je bank aanvragen of bij een andere aanbieder.

Zo zijn er ook speciale aanbieders waar je snel geld kan lenen zonder een minilening. Bij een aanbieder zoals Findio beloven ze binnen 30 minuten je aanvraag goed of af te keuren. Er wordt hier wel een BKR toetsing gedaan, maar dat is logisch. En zolang je op dit moment geen achterstandsmelding hebt dan maak je nog altijd kans op een lening. Overigens is het minimaal te lenen bedrag 5000 euro. Bij de De Leningmakelaar kan je ook terecht voor een snel antwoord. Hier kan je bovendien ook terecht voor een kleinere lening.

Wil je minder geld lenen en je hebt minder haast, dan kan je eventueel ook terecht bij een organisatie zoals CrossLend. Hier kan je vanaf 1.500 euro geld lenen. Je betaalt ook hier extra kosten, maar die zijn niet zo absurd hoog. Vaak zijn die kosten niet meer dan een paar procent boven op de rente. Bij Crosslend zijn ze echter niet heel snel, dus je moet wel een paar dagen geduld hebben. Bovendien moet je hier ook goed uitleggen waarom je de lening nodig hebt. Als alles goed verloopt dan kan je daar binnen een week wel een lening hebben.

Geld Lenen met Creditkaart

Je kan er ook voor kiezen om geld te lenen met je creditkaart. Heb je al een creditkaart dan kan je gewoon geld opnemen met je kaart. Je kan ermee pinnen bij een pinautomaat, of je kan ook online geld overschrijven naar je bankrekening. Heb je de gespreid terugbetalen faciliteit, dan hoef je ook niet na een maand het geld meteen terug te betalen en hoef je minder snel alles terug te betalen. Dat is wel zo handig.

Met een creditkaart kan je vaak tot 2000 of 2500 euro lenen. Je kan bovendien ook vragen om je limiet te verhogen. Dat is in de meeste gevallen wel in een paar dagen geregeld en kan je direct extra geld opnemen. Zie hier een vergelijking van de goedkoopste creditcards in Nederland. Heb je nog geen creditcard, kan je goed met geld omgaan maar zit je regelmatig krap bij kas, dan heb je met een creditcard direct meer flexibiliteit.

Rood staan aanvragen

Heb je trouwens al gedacht aan rood staan bij de bank? Die kan je vaak direct online aanvragen bij je online bankomgeving, meestal kan dat ook zonder papierwerk. Bij rood staan heb je een limiet van 500 euro bijvoorbeeld, of zelfs 1500 euro. Die limiet kan je zelf ook verhogen, als je dat nog niet gedaan hebt. Sta je langer dan 3 maanden rood, dan heb je een probleem want dan kan het bedrag terug worden gevorderd. Je krijgt dan een aantekening bij het BKR en je hebt dan 5 jaar last daarvan waardoor je nog moeilijker geld kan lenen.

Sta je al 3 maanden rood en zoek je snel een oplossing om de BKR notering te voorkomen? Bel dan ook eens met je bank om te vragen of je de rood staan lening mag oversluiten naar een nieuwe lening. Dan mag je in termijnen terugbetalen. Je kan ook een lening aanvragen bij een andere aanbieder om de lening over te sluiten. Een minilening helpt je vaak niet hierbij, want die moet je na een maand of 2 weken al terugbetalen met extra hoge kosten.

Wel kan je de minilening gebruiken om je roodstand weg te halen, en dan opnieuw rood staan om de minilening terug te betalen, maar na verloop van tijd zit je geheid nog veel dieper in de problemen. Als je niet goed met geld kan omgaan en vaak schulden maakt, dan kan je beter hulp vragen, bijvoorbeeld


saldodipje-geld-lenen

Minilening Aanbieders

Minilening aanbiederKosten percentageExtra kosten voorOfferte aanvragen
Saldodipje20-30%Voor garantstellingAanvragen
Ferratum20-30%Voor garantstellingAanvragen
Cashper20-30%Voor snel lenenAanvragen
Loandome20-100% (loopt door)RisicoprofielAanvragen
Loanrider20-30%Voor garantstellingAanvragen
Minilening Consumentenrechten


Bij een minilening aanvraag ga je een overeenkomst aan met daarbij rechten en plichten. Zo heb je de plicht om de lening terug te betalen. Maar je hebt ook het recht om de lening te annuleren. Daarnaast zijn er ook rechten en plichten als je te laat bent met terugbetalen.Minilening Alternatieven


Er zijn goede alternatieven voor een minilening. Een minilening kent redelijk wat risico’s en is ook duur. Alternatieven voor de minilening zijn bijvoorbeeld rood staan bij de bank, geld lenen via een creditkaart, geld lenen met onderpand, geld lenen bij familie. Of als u schulden heeft is wellicht ook mogelijk een schuldregeling te treffen. Heeft u spullen nodig, dan kunt u vaak ook achteraf betalen of een lening krijgen bij een sociale kredietbank.zelf-schulden-regelen