Minilening Snel

Een minilening snel aanvragen kan binnen 10 minuten. De mini lening, minikrediet of spoedkrediet wordt na goedkeuring direct overgemaakt binnen een half uur tijdens kantoortijden. Een minilening aanvragen is meestal snel geld lenen binnen 1 dag of 24 uur.

Niet alle minilening aanbieders zijn even snel met het overmaken van de lening. Bij Loandome is het vaak wel even wachten tot de lening is goedgekeurd. Je bent meestal sneller bij Ferratum of Saldodipje. Zij hebben speciale snelle manieren om een klein bedrag snel te lenen.

Bij Ferratum is er bovendien weinig papierwerk. Wel kan het in de praktijk een dag duren voor de lening is goedgekeurd. Daarna krijg jij een e-mail met een voorstel die je moet accepteren voordat ze het geld overmaken. Ze willen bovendien vaak dat je je bankrekening verifieert, dat betekent dat eerst jij een bedrag van 1 cent moet overmaken naar de rekening van Ferratum. Dat kan trouwens via Ideal dus alles kan binnen 10 minuten wel gedaan zijn.

Let trouwens wel goed op de kosten van een minilening. De rente is hoog, tot 10%, en ze proberen (illegaal) nog extra kosten in rekening te brengen, tot wel 45%! Lees hier meer: Minilening zonder garantstelling. Wees bewust van wat je doet.

Minilening aanbiederKosten*Extra kosten voor
SaldodipjeTot 20-45%Garantstelling
FerratumTot 20-45%Garantstelling
* Kosten per aanvraag. Wettelijke maximum jaarlijkse kostenpercentage is 14% (in 2020 tijdelijk 10% i.v.m. corona).

Snel geld lenen

De minilening is niet de enige manier van snel geld lenen. Een veel gebruikte manier van snel geld lenen is geld lenen met onderpand. Dat betekent dat je iets van waarde achterlaat bij een pandjeshuis, en daar dan geld voor krijgt. Breng je het geld terug binnen de afgesproken periode, dan krijg je je spullen ook weet terug. In veel grote steden is er wel een pandjeshuis te vinden

Een andere veel gebruikte manier van snel geld lenen is met een creditkaart. Daarmee kan je vaak wel tot 2500 euro lenen. Heb je al een kaart, kijk dan eens naar je limiet – die kan vaak nog wel omhoog. Ook is het vaak mogelijk om gespreid betalen aan te vragen, dan hoef je ook niet alles in een maand terug te betalen

Daarnaast zijn er ook speciale aanbieders waar je snel geld kan lenen zonder minilening. Bij een aanbieder zoals Findio beloven ze binnen 30 minuten je aanvraag goed of af te keuren. Het minimaal te lenen bedrag is 5000 euro maar als je kiest voor een doorlopend krediet dan hoef je alleen maar dat geld op te nemen dat je nodig hebt, bijvoorbeeld 500 euro of 1000 euro. Bovendien hoef je ook niet alles in 1 keer terug te betalen. Je kan gewoon je tijd nemen zolang je elke maand maar iets aflost. De rente is bovendien niet zo absurd hoog.

Rood staan

Als je rood kan staan bij de bank dan kan dat vaak niet meer dan drie maanden. Wil je langer rood staan, dan moet je bij de bank een lening aanvragen. Dit kan vaak ook snel. Je kan gewoon online een nieuwe lening aanvragen, bijvoorbeeld een flexibel krediet. De eisen zijn vaak niet eens zo enorm hoog als je een kleine lening wilt aanvragen.

Heb je snel geld nodig omdat je een rekening moet betalen, dan kan je vaak ook een regeling treffen met de schuldeiser of deurwaarder. Vraag hiernaar, de meeste organisaties doen hier niet erg moeilijk over. Heb je al een regeling en lukt het betalen nog steeds niet, ga dan eens praten met de schuldhulp. Je kan dit bij jouw gemeente aanvragen. Zij kunnen jou helpen om je schulden te saneren. Kijk op eens Zelf Je Schulden Regelen.

Wij bieden overigens ook informatie over allerlei alternatieven voor de minilening.

zelf-schulden-regelen